Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens/produkt – Pürminerals Big Blink Mascara

Jag tänkte tipsa om en produkt som jag fick för längesen, men jag har helt glömt bort att visa och tipsa er om denna mascara. Men nu har jag testat den i flera månader så jag kan verkligen ge er en recention av Pürminerals big blink mascara med Argan Oil.

Det speciella med denna mascara tycker jag är abslout att den innehåller arganolja som vårdar fransarna och att fransarna verkligen blir svarta. Den är lätt att applicera och den avtar inte under dagen som andra mascaror kan göra. Ett bra tips som jag brukar köra med är att fortsätt med din vanliga mascara, sen drar du några gånger med Pürminerals big blink mascara som några extra lager. Det jag gillar med denna är just att fransarna blir ”glansiga” fatta mig rätt, samt att dom verkligen blir svarta.

Ett riktigt toppenköp – den får 4/5 av mig. Kostar 255:- och kan köpas av utvalda frisörsalonger och HÄR.

image

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind