Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Piller för håret? HOT&NOT

Det är många som undrar om det hjälper att ta extra tillskott för håret? Oftast handlar det om att man vill att håret ska växa fortare. För nått år sen så körde alla med laxeringsmedel, för ryktet gick att det skulle göra att håret växte fortare. Kanske man tror det fortfarande, vem vet? Det kryllar även med tabletter i alla affärer som lovar att du ska få fem cm längre hår på några månader. Tror ni på detta? 

Men jag tänkte ge min åsikt när det gäller tillskott för hår, hud och naglar. Jag har aldrig testat att äta tillskott för håret specifikt, men jag har kunder som försökt och jag läser även många bloggar där dom tipsar om tillskott för håret. Men på något sett är jag emot det, fast jag inte direkt har någon större erfarenhet utav det. När det gäller allt som har med kroppen att göra så speglar ditt inre det yttre om ni förstår vad jag menar? Äter du dålig mat, motionerar mycket sällan och gör din kropp illa såklart blir du fet, dålig hy och får kala fläckar i hårbotten. Men tar du hand om din kropp med bra sömn, träning, nyttig mat och du ger din kropp de vitaminerna som den behöver så kommer du ju självklart se fantastisk ut utåt. Så är det ju med allt, du är vad du äter som det så fint kallas.

Om man kollar vad dessa tillskott för håret innehåller så kan du nästan ersätta innehållet i dom med ett glas Berocca varje dag. Dom där burkarna innehåller stort sett massa gräs och vitaminer, som gör din kropp glad. Allt hör ju ihop, får kroppen det den behöver så speglas ju det utåt och det gäller ju även håret. Det är samma som med träningen, det går inte att punktförbränna fett. Utan du måste träna hela kroppen för att bli av med dallret på magen. Samma sak med håret, du kan inte på fullaste allvar tro att om du stoppar i dig tabletter för håret att den tabletten ska göra underverk BARA för håret? Utan det tabletterna innehåller kanske ger något annat i din kropp gott, vilket ger resultat på håret. Lite rörigt kanske, men jag tycker man ska tänka logiskt.

Så strunta i specifika tabletter, tänk på hela kroppen. Ät bra, tänk på vad just din kropp mår bra av. Så lovar jag att håret, naglar, hud, celluliterna, torrfläckarna på armbågarna eller vad fasen det kan vara kommer bli helt stunning.

What comes around goes around

dissar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag håller med helt, jag har prövat ett annat märke i typ 6 månader. Men ingenting hände! Bra skrivit

    hanna 2013-04-15 13:54:58
    Svara
  • Jag håller med helt, jag har prövat ett annat märke i typ 6 månader. Men ingenting hände! Bra skrivit

    hanna 2013-04-15 13:54:58
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind