Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens produkt //amika hairspray

Nu ska jag tipsa er om en nyhet som kom idag. Det är[themecolor] Amika [/themecolor]som kommit med en hårspray, en efterlängtad nyhet. Jag gillar [themecolor]Amikas[/themecolor] produkter jättemycket, en rikitgt tjejig serie som är prisvärda och innehåller vårdande ämnen. Som denna hårspray, den innehåler havtornsbär vilket gör denna hårspray vårdande – vilket inte många sprayer gör. Kanon AMIKA!

Ska även prova naglarna som hänger med sprayen också, visar resultat ikväll.

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha åh, jag blir typ ledsen när du rekommenderar Amikas produkter. För 2010 så köpte jag en sån plattång när jag var i London, sprang på ett gäng som demade ”den nya plattången, en innovation inom hårvård”. Så jag hade den hemma, men jag tyckte den var så stor och klumpig så jag sålde den på tradera, men i och med att ingen visste vad det var för märke såldes den för 250:- och jag hade köpt den för ca. 750:-. Och nu finns märket i Sverige och är svindyrt och aspopulärt. *ångest*

    Erika 2013-04-17 21:25:39 http://eriken.devote.se
    Svara
  • Haha åh, jag blir typ ledsen när du rekommenderar Amikas produkter. För 2010 så köpte jag en sån plattång när jag var i London, sprang på ett gäng som demade ”den nya plattången, en innovation inom hårvård”. Så jag hade den hemma, men jag tyckte den var så stor och klumpig så jag sålde den på tradera, men i och med att ingen visste vad det var för märke såldes den för 250:- och jag hade köpt den för ca. 750:-. Och nu finns märket i Sverige och är svindyrt och aspopulärt. *ångest*

    Erika 2013-04-17 21:25:39 http://eriken.devote.se
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind