Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nu har jag valt min synd!

Godkväller!

Som jag skrev igår så hade jag lite svårt att välja min synd för denna helg. Sen kom jag på det, svindyrt godis från ”Hemmakväll”. Dom har det bästa godiset, [themecolor]älskar det![/themecolor] Så det var ett lätt val. Sen har jag haft en riktigt bra dag med mina killar. Vi var i Vasaparken och tog lite bilder, tog en kaffe och bara gick runt och myste i solen. Vi gick även förbi hundrastgården med Torsten så kan kunde leka med alla vovvar, tog även riktigt bra bilder på hundarna (visar dom imorgon). 

synd (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind