Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dumma mig!!

Hej på er!

Jag är en riktigt dålig bloggare idag, sorry. Men jag har haft fullt upp på jobbet, sen har jag gjort lite affärer samt så sprang jag till gymmet timmen innan dom stängde. Nu sitter jag med grönt te och yoghurt med bär. Varvar ner lite grann och ska snart sova. Den här veckan ska jag på två kurser med jobbet, sen ska jag släppa en nyhet och ska även maxa träningen. Jag fick även en kommentar där ni frågade om jag hade slutat med Crossfit, men lugn – Pauline är utomlands den jävlen så snart så kommer hon hem och piskar mig igen.

frukt (1 av 1)Bästa efter träning samt på kvällen

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind