Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Piano?fail

God kväller!

Hoppas allt är piano med er. Jag ligger i sängen och ska snart sova, varit en tuff dag för mig. Tanken var enkel, jag och min pojkvän skulle åka och träna i vanlig ordning. Men den sprack rätt hårt, båda två jobbade över. Sen var vi tvungna att handla lite mat, vilket tar en evighet. Alltså Ica Maxi i Nacka, dom har ALLT för en nyttig tjej som mig – jag älskar att handla. Dom har massor med konstiga och speciella varor som man aldrig får tag i någon annanstans. Men det värsta är att man blir bankrutt och att det tar en himla tid. Vi kom hem alldeles för sent vilket resulterade till att vi missade gymmet. Riktiga amatörer, men det sägs ju att vilodagar är bra för kroppen.

Så nu kastar jag in handduken så hörs vi imorgon. Spännande saker coming up…

klockens

 

Denna bild säger allt – det där ska bli jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind