Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lördag//

Hej på er!

Hoppas ni mår bra. Själv är jag en sliten kvinna i sina bästa år. Jag har jobbat hela dagen och jag hade fina Regina som sista kund, hon blev så blond och fin. Jag väntar ut min ”förvandling” tills i början på juni, då ska jag bli ljusare i håret och sätta i nytt löshår. Jag har låtit mitt hår vilat i ett år nu, tagit hand om det ordentligt och jag märker skillnad. Efter ca fem år med löshår så kände jag att det behövde en paus.

Så en månad kvar, weei. Ikväll så jobbade jag som sagt sent, nu har jag slagit mig till ro för imorgon ska Angela komma hit och få bli lite fin i håret samt är det shoppa smink som står på menyn. Sen ska jag säga förlåt till alla er som skickat mail till mig om hår mm, jag har inte haft tid men jag ska fixa det under morgondagen.

Puss på er

001-2-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind