Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Uppfräschning // Före&efter

Hej på er!

Idag hade jag en ny kund hos mig, Petra. En tvåbarnsmamma som inte haft tid för håret. Hon har hemmafärgat sig och inte klippt håret sen december. Hon är 100% gråhårig i botten också, så jag hade hur många nyanser och utgångslägen att börja med. Men jag jobbade med många olika partier av slingor, mörkade ner samt ljusade upp så hon fick ett levande hår.

Vad tycks?

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! Det är första gången jag besöker din blogg och nu har jag klickat runt en hel del här och jag måste säga…. JÄDRAR VILKEN BRA BLOGG DU SKRIVER!!!!!!! Ja, stora bokstäver och massa utropstecken-bra. Du har en ny följare 😉

    Emma 2013-11-07 03:12:28
    Svara
  • Hej! Det är första gången jag besöker din blogg och nu har jag klickat runt en hel del här och jag måste säga…. JÄDRAR VILKEN BRA BLOGG DU SKRIVER!!!!!!! Ja, stora bokstäver och massa utropstecken-bra. Du har en ny följare 😉

    Emma 2013-11-07 03:12:28
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind