Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vanilla // fruit

God kväll!

Idag har jag haft en riktigt rolig dag, fast regnet bara öst ner så har färgtankarna bara öst runt i mig – vilket gör mig riktigt glad. Visst är det härligt när man jobbar med något som man blir glad av? Jag tycker synd om dom som måste gå till ett jobb som dom inte gillar. Du jobbar större delen av ditt liv och varför ska man lida igenom det?

Jag har massor med drömmar och planer inför framtiden, det är bara jag som kan göra dom till verklighet. Men för stunden känns allt riktigt bra. Jag är bara 23 år och känner att jag kommer ha tid till att lyckas med vad jag vill. Jag tror ändå någonstans att bara du har en plan med ditt liv så kommer du lyckas med allt du gör.

Men det sagt så avslutar jag min kväll med färsk frukt med vaniljglass.

Puss E

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind