Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRTIPS // Frisyrer för fyrkantiga ansiktisformer

1Vem säger att en bob inte kan bäras av en person med kantigt ansikte? Klart det går. Tricket är att boben skall vara kortare bak och längre fram, tipset är också att främre partiet (alltså som längsta delarna) skall vara något längre än normalt. Gärna rätt (stripiga) så att du förlänger dina kantiga käkben.

2Att hålla håret nära ansiktet kommer mjuka upp ditt kantiga ansikte. Men då menar jag inte att du ska gömma dig bakom ditt hår. Gärna en uppklippt frisyr där det kortaste (frampartiet) är ungefär vid kindbenet, men försök att inte skapa för mycket volym och bredd.

3Jag ska säga en sak att alla ansikten är inte symmetriska så att klippa en frisyr som är helt perfekt på båda sidorna kan bli ditt fall. Ska du ha långt hår, då handlar det som uppklippning som inte är ”perfekt” fatta mig rätt. Samt att få till den där strandiga looken.

4För kort uppklippt kan få ditt fyrkantiga ansikte att få dig att se platt och ännu mer bredare ut. Det fina med denna frisyr är att det är väldigt enkelt. Inga korta uppklippningar som stör ansiktet, sen mittbenan är perfekt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind