Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stress, stress och stress

Hej på er!

Mitt liv är lite upp och ner just nu. Jag kommer dela med mig om ALLT när tillfälle ges. Men jag jobbar som en gnu just nu och ha tålamod. Ni kommer bli chockade och otroligt glada tror jag.

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack för svaret. Ska göra det.

  Jenni 2013-08-28 08:55:50
  Svara
 • Tack för svaret. Ska göra det.

  Jenni 2013-08-28 08:55:50
  Svara
 • Jag undrar var du jobbar någonstans? Kan man beställa tid hos dig? Du verkar vara väldigt duktig och lyhörd, och jag skulle jättegärna låta dig klippa och färga mitt hår. Jag hittade inte information av det i bloggen.

  Mvh Jenni

  Jenni 2013-08-27 23:25:15
  Svara
  • Svar på Jennis kommentar.

   Hej Jenni!

   Va roligt att höra 🙂 – självklart kan man boka tid hos mig. Jag kommer byta salong 1 november (stockholm) om jag var otydlig med et. Så efter det så får du jättegärna boka en tid. Maila mig på style.byelin@hotmail.com så får du all info.

   K
   ELin

   Elin Johansson 2013-08-28 06:52:06
   Svara
 • Jag undrar var du jobbar någonstans? Kan man beställa tid hos dig? Du verkar vara väldigt duktig och lyhörd, och jag skulle jättegärna låta dig klippa och färga mitt hår. Jag hittade inte information av det i bloggen.

  Mvh Jenni

  Jenni 2013-08-27 23:25:15
  Svara
  • Svar på Jennis kommentar.

   Hej Jenni!

   Va roligt att höra 🙂 – självklart kan man boka tid hos mig. Jag kommer byta salong 1 november (stockholm) om jag var otydlig med et. Så efter det så får du jättegärna boka en tid. Maila mig på style.byelin@hotmail.com så får du all info.

   K
   ELin

   Elin Johansson 2013-08-28 06:52:06
   Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind