Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Söndag // update

Hej kära läsare!

Nu har jag jobbat på nya salongen Vanity Studios i en vecka. Jag är helt lyrisk och känner en enorm lycka. Jag är dessutom väldigt glad över att ni bokar tider hos mig och att gamla kunder har hittat tillbaka till mig. Nu blickar vi framåt till ännu en händelserik vecka för mig.

Igår jobbade jag hela dagen och jag har chockade för/efter bilder att visa er. Men det får vi vänta med tills imorgon, spännande va? Senare åkte jag hem till Nicole där vi tjejer drack vin och hade riktigt kul. Sen avslutade vi natten på Berns, känns idag kan jag lova. Så kvällen är planerad med en chocktablå på tv:n, Solsidan, Partaj och Café Bärs. Gogo…

girlsFina Sanna, Hanna och Nicole.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind