Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRTIPS // Ett smartare sätt att spraya håret

 

kevinmurphy-freshhair-250ml

Jag har ett enkelt tips till er som kanske inte är så glad i vanlig hårspray. Men ändå vill spraya bort småhåren eller bara få en mattare finish. Jag tillhör dom som aldrig använder hårspray (på mig själv). Jag gillar att skapa eller fixera en uppsättning med hårspray men jag sprayar sällan ett välfönat och nyfärgat hår.

MEN – mina vänner. Jag tycker om torrschampo, det är en fantastisk produkt. Innan torrschampo blev populärt så använde jag vanligt vetemjöl i hårbotten, fungerar hur bra som helst. Så jag har börjat spraya torrschampo för att fixera och matta ner frisyren. Ni kan testa det hemma, skippa hårsprayen, den gör ingen nytta. Pröva torrschampo nästa gång, du kommer märka skillnaden.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej, jag slingade nyss hela mitt hår(hos frisör) och är inte speciellt nöjd det är jätte randigt och vet inte vad jag ska göra!?
  Blir det bättre när man duschar?
  Eller ska jag gå tillbaka och säga att det inte blev bra och som jag hade sagt att jag ville ha det?

  Ella 2013-10-26 12:23:12
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Hej!

   Nej, det randiga kommer INTE försvinna. Oavsett vad, så är du inte nöjd med resultatet så ska du gå tillbaka och säga det.

   Mvh
   ELin

   Elin Johansson 2013-10-27 21:36:32
   Svara
 • Måste köpa det 🙂

  Sandra 2013-10-26 10:00:54 http://nattstad.se/sandoraa
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind