Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Livrädd eller lyx // två typer?

Hej på er!

Jag har tagit upp detta i bloggen många gånger. Men jag tror det är dags att friska upp minnet lite. När det kommer till att tvätta håret blir vissa livrädda eller ser det som en lyxig stund. Jag har som alltid en teori åt båda hållen:

 • Du som är livrädd: Du är nog en tjej som vet med dig att du tvättar håret för ofta (varannan dag). Du är dålig på inpackning och använder schampo/balsam från Ica. Du använder inte frisörprodukter, sprayar gärna håret med Proffs-spray och sover med tofs. Du fönar håret med en gammal resefön och smetar i någon dålig olja från Kicks som du läst i en tidning (i hopp om att det ska fungera) När frisören undrar varför ditt hår är slitet så ljuger du lite snyggt och säger ”nej, jag har ingen aning”. Om du behandlar ditt hår dåligt i längden så kommer du inte ha så mycket hår kvar, vilket också resulterar till att hårfärgen kommer ALDRIG se snygg ut.
 • Du som ser det som en lyxig stund: Du är drömmen – du har söndagar som din ”spa-dag”. Du pysslar hemma med en vårdande inpackning i håret några immar. Du har lagt ner lite extra pengar på både verktyg (borstar/tänger) samt produkter. Du är intresserad och du frågar din frisör vilken produktserie som skulle passa just ditt hår. Du tvättar håret två gånger i veckan och kombinerar vårdande produkter med stylingprodukter för bästa resultat. Torrschampo är din bästa vän för att du känner dig äcklig efter gymmet men inte vill tvätta håret. Du kommer och klipper/färgar var 10de vecka och du ser alltid flawless ut.

Vilken är du?

20131125-115657.jpg

wpid-DSC_0753.JPG

wpid-DSC_0748_1.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Är nog en blandning av dessa! Har de rätta produkterna enl min frisör men är nybliven tvillingmamma så har inte tiden jag hade önskat att ta hand om hår, hud o naglar. Men gör så gott jag kan iaf 🙂

  Frida 2013-12-21 14:23:43
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Va duktig du är, det är dock extra viktigt att ta hand om håret när du har fött barn. Kroppen är extra skör då. Om du inte hinner på dagarna så kan du sova med inpackning och skölja ur den på morgonen bara 🙂

   Lycka till! Kram Elin

   Elin Johansson 2013-12-23 21:02:44
   Svara
 • Är nog en blandning av dessa! Har de rätta produkterna enl min frisör men är nybliven tvillingmamma så har inte tiden jag hade önskat att ta hand om hår, hud o naglar. Men gör så gott jag kan iaf 🙂

  Frida 2013-12-21 14:23:43
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Va duktig du är, det är dock extra viktigt att ta hand om håret när du har fött barn. Kroppen är extra skör då. Om du inte hinner på dagarna så kan du sova med inpackning och skölja ur den på morgonen bara 🙂

   Lycka till! Kram Elin

   Elin Johansson 2013-12-23 21:02:44
   Svara
 • Har du tips för hur man sköter det bäst när man spelar bandy/hockey och tränar med hjälm 4-5 dagar i veckan? Är ju helt omöjligt att bara tvätta det 2 ggr per vecka känns det som :/

  Sofie 2013-12-21 13:45:36
  Svara
 • Har du tips för hur man sköter det bäst när man spelar bandy/hockey och tränar med hjälm 4-5 dagar i veckan? Är ju helt omöjligt att bara tvätta det 2 ggr per vecka känns det som :/

  Sofie 2013-12-21 13:45:36
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind