Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New Make-up // elin tipsar

20131228-190350.jpg

Jag är frälst, igen. Jag har tack vare Petra Tungården’s blogg hittat livets foundation. Märket heter By Terry och har nyligen kommit till Sverige. Jag inhandlade en foundation samt en bronzing creme.

 • Just bronzing cremen är lite rolig tycker jag. Man är väldigt blek nu på vintern och jag har väl aldrig varit så förtjust i brunpuder (används mest för att jag måste). Så därför blev jag tipsad att pröva denna. Den används för att att jämna ut hudtonen, minska porer, rynkor och ojämnheter. Den lägger jag innan foundation. Jag tycker huden får en helt annan lyster samt håller make-upen längre.

Tyvärr så finns By Terry endast exklusivt på NK i Stockholm. För er som inte bor i Stockholm, skynda hit (resan hit är värd det).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind