Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My week on Instagram //

20131228-200324.jpg

Min vecka har varit hur som bra som helst. Firat jul med världens bästa familj, fått så fina julklappar och har ätit lite för mycket av det goda. Jag har även hunnit jobba mycket denna vecka. Jag lägger ut så mycket jag bara kan på Instagram (StyleElin) – så glöm inte att följa mig där.

 • Jag köpte nya boots igår och jag tycker dom är så snygga. Jag är väldigt basic, älskar ”vardagskläder” och att se mig i ett glitter skor – det finns inte. Jag är väldigt noga med mitt hår och jag vill framhäva det så mycket som möjligt. Så jag bär aldrig halsband, örhängen eller sjalar. Vet inte varför det blivit så, men jag tycker att jag ser ut som en pyntad julgran när jag bär smycken – samt stör det mitt hår.
 • Jag är tillbaka med yoghurt/granola frukostar igen – TACKARRR!
 • Min älskade hund, Torsten. Mitt allt, min son och det bästa som finns i mitt liv.
 • Sen min storslagna julklapp från älskade pojkvän. En roseklocka från Marc By Marc Jacobs, tackarrrr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind