Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU GÅR JAG VIDARE – HÄR ÄR MIN NYA BLOGG

HEJ MINA HJÄRTAN!

Nu är det dags, nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Jag vill tacka Metro Mode för denna tid tillsammans och alla grymma människor jag träffat på vägen. Man ska följa vad livet tar dig och lita på magkänslan – det har jag lärt mig under dom senaste åren. Jag är lyckligare än någonsin och känslan att ni hängt med mig år efter år är den häftigaste vänskap-krest jag har upplevt. Ni har hängt med mig från Damernas Värld, Metro Mode och nu har jag lyckats så pass att jag kan flytta till min egen hemsida med Cure Media i ryggen. Bloggen byter helt namn och lägg in STYLEELIN.COM som ett bokmärke på telefonen/datorn så blir allt mycket enklare.

LOVE YOU ALL!

MIN NYA BLOGGA FINNER NI HÄR: STYLEELIN.COM

STYLEELIN.COM

STYLEELIN.COM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand