Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Morgonens blondin //

20140128-151911.jpg

Hej på er!

Idag hade jag denna snygging hos mig. Historiken var hemmafärgningar, en rätt rejäl utväxt samt dassiga längder. Målet är superblont, men för att vara realistisk så rekommenderade jag två stegs färgning. Alltså komma en gång till i april och färga sig igen. Just för att det går inte att sönderbleka håret bara för att det ska bli ljust, utan jag tycker det är viktigt att håret får sitta kvar och fortfarande se fint ut efter behandlingen.

Detta blev resultatet – olika blonda nyanser och så klippte jag topparna. Ett mer levande hår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Har kollat på dina bilder och det ser ut som det är många som vart brunetter och sedan på efter-bilden är de nästan blonda? Jag har ganska ljust brunt naturligt och frågade min frisör innan hur jag skulle göra för att få håret blont och hon sa att det skulle ta minst tre blekningar under flera månader för att få det så blont som på denna efter-bilden. Hur kommer det sig att du kan fixa det så ljust på en gång, alltså från ganska mörkt ändå?

    Ciss 2014-01-28 15:38:36
    Svara
  • Hej! Har kollat på dina bilder och det ser ut som det är många som vart brunetter och sedan på efter-bilden är de nästan blonda? Jag har ganska ljust brunt naturligt och frågade min frisör innan hur jag skulle göra för att få håret blont och hon sa att det skulle ta minst tre blekningar under flera månader för att få det så blont som på denna efter-bilden. Hur kommer det sig att du kan fixa det så ljust på en gång, alltså från ganska mörkt ändå?

    Ciss 2014-01-28 15:38:36
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind