Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Avicii @Tele2Arena

Hej på er!

Igår var jag på salongen halva dagen och sedan på kvällen var jag, min karl och bästa vänAvicii på Tele2Arena. Jag kanske inte riktigt är en sådan person som tycker konserter eller shower är så roligt – men jag måste ta och ändra min åsikt om det. Jag ÄLSKADE DET – att hela kroppen vibrerar, ljusshowen han bjöd på samt den brutala musiken den lilla människan levererar är magisk. Att 40.000 pers står och hoppar, skriker och gör allt för att hänga med i musiken är helt otroligt.

Det blev en lugn kväll i övrigt och jag vaknade upp utvilad idag, ska nämligen börja på Boot Camp från och med imorgon, sex veckor framöver. Så jag behöver samla krafter inför detta, PLUS så har jag brutalt mycket på jobbfronten.

Ni som följer mig på Instagram kan inte ha missat mina videos som jag la ut, här är lite plock från igår.

(Det är filmat med min Iphone, så ljudet är långt ifrån ok)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! För nån dag sen hade du en bild på en lång page,ljust rakt hår på instagram. Kan du visa bilden här på bloggen? Sku gärna spara bilden som inspirationsbild om jag får…kram

    Petra 2014-03-03 08:23:58
    Svara
  • Hej! För nån dag sen hade du en bild på en lång page,ljust rakt hår på instagram. Kan du visa bilden här på bloggen? Sku gärna spara bilden som inspirationsbild om jag får…kram

    Petra 2014-03-03 08:23:58
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt