Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dag tre av tortyren //

Som en klok läsare kommenterade och sa att träningsvärken kommer vara värre idag – och hon hade så rätt så. Som jag skrev i måndags så började jag Xtremefit Boot Camp och det var bland det vidrigaste jag gjort men så roligt. Jag var rätt kaxig igår för jag inte hade så mycket smärta som jag trodde – MEN idag FYFAN! Jag har svårt att skratta, hosta och prata nästan.

Så ikväll är det pass nummer två av tre denna vecka och jag vet inte riktigt hur jag ska klara detta men envisheten i mig gör mig så otroligt taggad. Ska börja min arbetsdag nu så hörs vi under dagen!

bild-15Haha – kolla fokuseringen jag har där. Helt psykiskt påfrestande!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, det var jag som kommenterade, men jag kan nästan också lova att det medta av värken kommer försvinna ikväll! Det ända som hjälper mot träningsvärk är MER träning, lycka till med träningen 🙂 Kram

    Lina 2014-03-05 08:35:56
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt