Förtjocka håret

andrea

Här har vi Andrea. Bilden (t.v) utan förtjockning – Bilden (t.h) är med förtjockning. 

Jag tänkte tipsa er lite om att förtjocka håret. När vi pratar om att få mer hår, alltså tjockare och fylligare så är valet självklart löshår. Men det finns väldigt många metoder som man kan välja.

Skillnaden mellan att förtjocka och förlänga håret är stor. Att förtjocka håret menas att man sätter i valfri metod och löshår som klipps in i samma längd som ens eget. Att förlänga håret menas att man vill skapa ett helt nytt hår och få sitt eget hår att bli längre. Då behövs också mycket mer hår så att det blir någon längd. Förtjockar man håret så behövs det inte alls lika mycket mängd hår.

Jag tänkte ge er ett exempel. Jag färgade och klippte igenom Andreas hår för inte så längesedan och hon ska då ta studenten och ville få lite fylligare hår under den stora dagen. Vi valde att använda oss utav clip-in som jag färgade in, klippte in i hennes egna hår och förlängde kanske max tre centimeter. Då kan hon välja när hon vill ha tjockare hår och inte.

TIPS: 

Ett bra tips till er som vill använda clip-in är att ta med löshåret till din frisör och låt hon/han färga och klippa in håret. Det är många som bara köper ett dåligt hår och bara sätter in det. För att verkligen få det att se naturligt och snyggt ut så måste det klippas in och ev färgas – det är omöjligt att köpa exakt samma färg som ens eget. Löshåret håller länge och det är härligt att bara sätta in när man känner att man vill vara lite speciell för en dag/kväll. Ekonomiskt, snyggt och väldigt enkelt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!