Så får du en kallare blondare ton

Hej vänner!

Hoppas allt är bra med er. Som vissa av er såg på min Snapchat (StyleElin) för ett tag sedan så testade jag ett nytt schampo och balsam från John Frieda. Jag har tänkt på detta märke tidigare men aldrig kommit till skott att testa dom. När jag läste lite närmare så stod det att ju mer man använder produkterna desto mer resultat får man. Så jag tänkte jag måste använda produkterna några gånger för att kunna recensera produkterna.

_MG_7097

_MG_7108

(FÖRE) Denna tog jag på kvällen med dagsljuslampor. Jag vill dock vara lite ”Vanilla” i min blonda ton jag tänkte att det skulle ge bra resultat. Men vad talar jag om då? Jo jag har testat schampo och balsam från John Frieda som heter ”Sheer Blonde Colour Renew”. 

– Det är en serie som som neutraliserar guldiga pigment i ett blont hår. Den innehåller lavendel och ljusförstärkare formula. För bästa resultat ska man använda denna upp till tre gånger i veckan, både schampo och balsam.

_MG_7146

(EFTER) Denna bild är i dagsljus så blir lite konstigt att få till exakt samma ljus. Men jag har använt denna serie tre gånger och jag tycker faktiskt att jag upplever en viss skillnad. När man schamponerar så känner jag att håret ”sväller” lite, håret blir rent och jag låter schampot sitta i 3-5 minuter innan jag sköljer ur. Låter balsamet sitta 5-7 minuter också. Håret känns väldigt rent, lätt att reda ut i vått hår och upplever inte att håret slits än så länge. Oftast så brukar dessa typer av produkter göra håret torrare och detta är en budget-variant och brukar innehålla mycket vatten.

_MG_7150

Eftersom jag har löshår så tog det mer på löshåret samt mina torraste blekta delar. Men jag är faktiskt positivt överraskad och även fast det kanske inte är världens mest vårdande serie så tycker jag ändå att det är ett bra komplement till sin vanliga hårvårdsrutin. Det är jättesvårt att fota dessa typer av skillnader eftersom ljuset är så varierande men på ”före” bilden är håret riktigt smutsigt och då ser hela håret mörkare ut också. Men aja, jag försökte iaf (:

_MG_7095

Hur som helst så tycker jag hela serien är helt klart godkänd för att kosta runt 100 lappen. Håret blir rent, ger en något ljusare och kallare effekt ju mer man använder dom. Perfekt att använda som ett tillskott till din vanliga hårvårdsrutin om man vill neutralisera dom guldiga tonerna som vi blondiner får av gamla produktrester, yttre påverkan och talg.

Dom kostar ca 100 kr styck och ni finner dom HÄR.

elin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Kan man ha i något/någon slags barriär i sitt hår på de torraste partierna när man har i tonande produkter, för att slippa få gråblått hår? Och vad är ditt tips OM det redan hänt, att det blivit grått?

    Kriss 2016-02-25 17:17:14
    Svara
  • Vad doftar dessa? 🙂

    Frida 2016-02-25 15:41:57
    Svara
  • Det låter som något värt att testa!

    Discoduckan 2016-02-25 13:46:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!