Textur är nyckeln i höst

God morgon mina vänner!

Herregud vad mail jag fick igår efter mitt senaste inlägg. Jag visste att det är många ny-exade frisörer som hade det svårt men att det skulle vara såhär många trodde jag aldrig. Jag har läst varenda mail men jag kommer tyvärr inte hinna svara på dom. Men i och med att ni skickar in till mig så inspirerar ni mig att ta upp dessa problem och att vi tillsammans kan gå igenom det.

Någon av er kanske kan skapa en ”Ny-exad frisör-facebook-grupp” där alla ni kan prata, ge varandra tips och råd. Kanske det skulle vara något?

Men jag tackar hjärtligt att ni gillade inlägget men jag tänkte starta denna morgon med att ta upp en ny frisyr-trend som jag har blivit helt kär i. Jag snöar oftast in på saker som jag inte har själv – den lockiga burret.

texture

2

Hösten handlar mycket om textur. Stora, lockiga och burriga hår. Om ni kollar på bilden till vänster, så mysigt och med ett rörligt hår. Vi ska gärna lägga alla värmetänger kvar i skåpet och låta håret få leva sitt egna liv (man kan fuska också).

fal

Denna look passar självklart bäst till dig som redan är född med detta magiska hår. Handdukstorka håret, massera in lite mousse och sedan använd en tratt att föna håret med. Tips är att föna håret med svag värme först och sedan föna endast med kall luft. Du kommer märka att håret inte blir lika frizzigt och lockarna håller ihop sig snyggare.

Om du inte har detta burr i dig själv så kan du locka håret med en smal locktång, använda mycket volymgivande produkter och låta håret bli så skitigt som möjligt.

fannylyckman

Bild lånad av Fanny

Ni kommer väl ihåg Lyckman? Jag gjorde en step-by-step på hennes styling för ett tag sedan.

21

mg_5237

Eller när jag testade att våga hela håret med en tång. Ett väldigt snabbt och enkelt alternativ.

En underbar frisyr-trend som kommer i höst och vinter. Om jag har några läsare som har dessa magiska hår naturligt eller ni andra som vill styla er till den.

Skicka gärna in det till mig:
[email protected] (Märk mailet med BURR2016)

SPÄNNANDE ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken tång rekommenderar du för att våga håret?
    Tack för en bra blogg!

    Sara 2016-09-28 14:02:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!