HEJ TILL IDA WARG’s NYA HÅRFÄRG

Hej vänner! 

Jag hoppas ni mår hur bra som helst. Jag kör på för fullt på salongen, det är sista rycket nu. Imorgon fyller jag år och åker tillsammans med ”Mr.A” till Budapest. Jag blir 27 år, kan ni förstå? Att jag får spendera fyra dagar med livets man är allt jag önskar mig.

Men hörrnii, från det ena till den andra. Igår hade jag min underbara tjej Ida (länk) hos mig. Jag har känt Ida i väldigt många år, jag tog hand om hennes hår för hundra år sedan men nu är hon tillbaka. Ni förstår inte hur det kliade i fingrarna att få göra om hennes blekta, gula och slitna hår. Att få göra henne ”Elin Flawless”, så taggad var jag.

Här har vi Ida’s hår innan!

Hon kom in med ett blekt, slitet och gult hår. Hon hade hennes egna bottenfärg som grund med lite olika ljusa slingor. Hennes önskan var att få ett friskare hår, klippa av allt slitet – bli av med löshåret och att få en lyxig blond färg. Well, välvårdat blont hår är lite av min drog.

 

Hur fint blev det inte? Jag gjorde om hela håret, från rot till topp. Jag målade hela håret i en balayage, blendade in hennes egna bottenfärg i slingorna i en ”Ombre teknik” och tonade in hela håret i en kall/mocca/nude hårfärg. Jag klippte ca 4-5 cm av hennes längd, formade om hela håret så helheten blir ”rakare” men ändå med en lätt uppklippning för en fin form. Hon hade avklippta sidor (för-bilden) som jag vill sammanlänka med resten av håret för fyllighet och längd.

Hennes ögon poppar fram mer med denna ton, hon får automatiskt tjockare hår med denna klippning, hennes hudton blir varmare och helheten känns lyxig 🙂 Så glad att ha Ida hos mig igen, underbar människa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vad otroligt snygg Ida skulle vara i lugg!

    Elin 2017-06-07 19:49:29
    Svara
  • Hon hade sin egen bottenfärg som….

    Malin 2017-06-07 18:46:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!