I ♥ JUICY COUTURE

IMG_0801-2

#pressbud

HEJ FINISAR!

Jag hoppas ni mår bra idag. Dagarna bara rasar framåt och jag har fortfarande miljoner saker att hinna klar med. Men vet ni, jag har äntligen ett parfymtips – det var längesedan jag testat en parfym som föll mig i smaken. Jag har sagt tidigare att jag är en parfym-samlare, haha. Oftast när jag går och köper smink så ”råkar” alltid en ny parfym slinka ner i korgen. Antingen köper jag en helt ny som jag aldrig testat tidigare eller så köper jag en gammal goding som jag älskade förr som jag kan uppleva minnen med. Känner ni inte så? Om jag doftar på en parfym så kan jag direkt känna ”Åh, den här hade jag när jag gjorde det eller det”, eller ”Åh, det doftar hon/han”.

Men innan jul så fick jag ett pressbud med denna skönhet från Juicy Couture – I ♥ JUICY COUTURE (länk-adlink). Jag hör till dom som älskar originalet men ibland kan jag känna att den är lite för söt och nu har dom kommit ut med en variant som doftar mustig vanilj, blommor med en hint orientaliskt touch.

Den står för självsäkra och starka tjejer och det älskar jag!

IMG_0803-2

En perfekt vardagsdoft tycker jag. Men eftersom den är lite tyngre så ser jag inget problem att bära den en utekväll heller 🙂 Hett tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!