Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens färg/klipp

20140121-180732.jpg

Denna dag har varit otroligt rörig. Men jag ville visa en av som jag har tagit hand om idag.

Här har vi en gullig tjej som har experimenterat med hemmafärger och hennes hår var i ett dåligt skick. Hennes önskan var att få en ljus ombre men jag bedömde att vi skulle dela upp färgningarna på två gånger. Nu ville jag försöka lägga en naturlig basfärg för att nästa gång (två månader) kunna lägga en ombrefärgning.

Det jag vill komma till är att det går inte alltid att färga som man vill. Självklart hade jag kunna gjort hennes önskan, men jag månar för mycket om mina kunders hår. Så till våren kommer hon ha friskt, glänsande och ny ombrehår.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Du är grym! Jag har en fråga till dig. Jag har spikrakt hår, tunna hårstrån men mycket hår. Hur får jag mer struktur i håret? Skulle vilja ha rufsiga lockar som håller sig på plats hela dagen.
  Med vänlig hälsning/ Linn

  Linn P 2014-01-21 22:28:11
  Svara
 • Hej Elin! Du är grym! Jag har en fråga till dig. Jag har spikrakt hår, tunna hårstrån men mycket hår. Hur får jag mer struktur i håret? Skulle vilja ha rufsiga lockar som håller sig på plats hela dagen.
  Med vänlig hälsning/ Linn

  Linn P 2014-01-21 22:28:11
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind