Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens färg/klipp

20140121-180732.jpg

Denna dag har varit otroligt rörig. Men jag ville visa en av som jag har tagit hand om idag.

Här har vi en gullig tjej som har experimenterat med hemmafärger och hennes hår var i ett dåligt skick. Hennes önskan var att få en ljus ombre men jag bedömde att vi skulle dela upp färgningarna på två gånger. Nu ville jag försöka lägga en naturlig basfärg för att nästa gång (två månader) kunna lägga en ombrefärgning.

Det jag vill komma till är att det går inte alltid att färga som man vill. Självklart hade jag kunna gjort hennes önskan, men jag månar för mycket om mina kunders hår. Så till våren kommer hon ha friskt, glänsande och ny ombrehår.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Du är grym! Jag har en fråga till dig. Jag har spikrakt hår, tunna hårstrån men mycket hår. Hur får jag mer struktur i håret? Skulle vilja ha rufsiga lockar som håller sig på plats hela dagen.
  Med vänlig hälsning/ Linn

  Linn P 2014-01-21 22:28:11
  Svara
 • Hej Elin! Du är grym! Jag har en fråga till dig. Jag har spikrakt hår, tunna hårstrån men mycket hår. Hur får jag mer struktur i håret? Skulle vilja ha rufsiga lockar som håller sig på plats hela dagen.
  Med vänlig hälsning/ Linn

  Linn P 2014-01-21 22:28:11
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind