Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Den perfekta isblonda tonen

Igår hade jag mina fina kund Johanna hos mig och det är en fröjd att ta hand om henne. Jag har lyckats träffa helt rätt, en längre/trubbig bob möter den iskalla blonda slingade hårfärgen. Hela looken passar henne som handen i handsken och ingen är gladare än jag.

Det har varit väldigt många avklippningar på sista tiden, jag tror vi har kommit in i en ”lob” yra och för er som inte vet vad en ”lob” är så är det en förkortning på ”längre-bob”.

Vad tycks? 

blond iceblonde

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jätte fin frisyr på jätte fin tjej! ❤️

  Helena 2014-12-06 12:27:07
  Svara
 • Åh snyggt!

  Solin 2014-12-06 10:58:23 http://www.solinj.blogg.se
  Svara
 • Skitsnyggt som vanligt!!! Kram

  Linda 2014-12-04 16:26:44
  Svara
 • hej Elin! jag har ett litet julklapps problem till min svärmor som alltid skämmer bort mig men vill aldrig ha något själv. Jag håller på och kollar på olika schampo och balsam, skitsvårt. Har ingenaning om vad hon använder. Enda jag vet är att hon har känslig hud. Så jag funderade på att köpa BJÖRK LAGA som jag såg attt du rekomenderade. Hon är blond, färgar håret, kul med ekologiskt och inga färgämnen. Eller vad ska jag satsa på`? Jag är helt vilsen i denna hårvårdsdjungel. Super tacksam för råd o svar.

  linda 2014-12-04 15:06:22
  Svara
 • Jag åker tåg med denna kvinnan nästan varje morgon och har alltid förundrats över hennes hår! Såklart att hon går hos dig 🙂

  Josefine 2014-12-04 09:34:19
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström