Den perfekta isblonda tonen

Igår hade jag mina fina kund Johanna hos mig och det är en fröjd att ta hand om henne. Jag har lyckats träffa helt rätt, en längre/trubbig bob möter den iskalla blonda slingade hårfärgen. Hela looken passar henne som handen i handsken och ingen är gladare än jag.

Det har varit väldigt många avklippningar på sista tiden, jag tror vi har kommit in i en ”lob” yra och för er som inte vet vad en ”lob” är så är det en förkortning på ”längre-bob”.

Vad tycks? 

blond iceblonde

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jätte fin frisyr på jätte fin tjej! ❤️

  Helena 2014-12-06 12:27:07
  Svara
 • Åh snyggt!

  Solin 2014-12-06 10:58:23 http://www.solinj.blogg.se
  Svara
 • Skitsnyggt som vanligt!!! Kram

  Linda 2014-12-04 16:26:44
  Svara
 • hej Elin! jag har ett litet julklapps problem till min svärmor som alltid skämmer bort mig men vill aldrig ha något själv. Jag håller på och kollar på olika schampo och balsam, skitsvårt. Har ingenaning om vad hon använder. Enda jag vet är att hon har känslig hud. Så jag funderade på att köpa BJÖRK LAGA som jag såg attt du rekomenderade. Hon är blond, färgar håret, kul med ekologiskt och inga färgämnen. Eller vad ska jag satsa på`? Jag är helt vilsen i denna hårvårdsdjungel. Super tacksam för råd o svar.

  linda 2014-12-04 15:06:22
  Svara
 • Jag åker tåg med denna kvinnan nästan varje morgon och har alltid förundrats över hennes hår! Såklart att hon går hos dig 🙂

  Josefine 2014-12-04 09:34:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!