Tjockare, fylligare hår på endast 30 dagar?

Nu ska jag tipsa er om en hårvårdsserie från Redken som heter ”Intra Force” som är för alla typer av tunt hår och innehåller anpassad kombination av Zinc PCA, Aminexil och Arginin som hjälper till att främja hårets tillväxt och täthet – samt hjälper till att motverka tunt hår.

Det skandinaviska håren som vi bär på är inte roligt alla gånger. Därför tycker jag att den här serien kan hjälpa ditt tunna/fina hår på traven. Produktserien inkluderar en salongsbehandling, två olika 3-stegs system som du kan använda hemma. Sen finns det intensiva inpackningar/treatments för ökade fördelar. Jag ska kort gå igenom dom olika systemen.

 1. För naturligt, tunt hår finns det schampo, toner (leave-in) och Scalp Treatment (inpackning)
 2. För färgbehandlat, tunt hår finns det även där schampo, toner och Scalp Treatment

Sen kommer dom två treatments för specifika behov (även håravfall):

Intra Force Micro Boost som är en intensiv leave-in treatment som ger näring, stimulerar hårbotten för att stärka upp tunt/fint hår. Som du applicerar runt hårlinjen, hårbotten samt längder.

Intra Force Advance – detta är nästan som den ovan men en mycket mer intensiv treatment. Vill du få en tjockare hårbotten, ge hårboten extra boost höst/vinter – eller om du är uppe i en period där du är mycket stressad. Då är denna perfekt.

Redken IntraForce //

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Den här ”intra force advance”, är det typ schampo, balsam och sånt där som man använder? Eller hur använder man det?

  Melissa 2014-01-26 17:11:32 http://melissas.forme.se
  Svara
 • Hej Elin! Grym blogg har du. Jag undra om du kanske skulle kunna skriva ett inlägg om vad du tycker om balsammetoden? Om du vet något om det vill säga. Vilka balsam du tipsar om isf och så vidare. Eller du kanske inte alls tycker om balsammetoden. Men skriv gärna om det, skulle uppskattas.
  Tack! Du är en grym frisör 🙂 ha de gott!

  Elli 2014-01-05 19:14:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!