Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans första färgning //

20140113-132726.jpg

På morgonen fick jag äran att ha denna skönhet i stolen. För några månader sedan så färgade vi en liknade ombre (som efterbilden). Dock gick hon från blond då, så nu när hon kom så hade färgen tvättats ur ordentligt. Men vilket jag tycker är positivt, just för att färg har svårt att fästa sig på blonda hår. Så nu har vi ”förpigmentetat” håret kan man kalla det.

Så denna gång krämade vi på med bottenfärg, slingor och mjukade upp helheten med en nyansering.

Lovley

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Till slitet, långt och slingat blont hår, vilka hårprodukter skulle du rekomendera?

  Therese 2014-01-14 14:49:51
  Svara
 • Till slitet, långt och slingat blont hår, vilka hårprodukter skulle du rekomendera?

  Therese 2014-01-14 14:49:51
  Svara
 • Hej! 🙂
  Jag går första året på frisör gymnasium och undrar lite hur du har gjort för att klara dig igenom allt? Och hur har du blivit så extremt duktig?
  Har du några bra tips att tänka på ?
  Kramar en ny frisör 😉

  Isabella 2014-01-14 10:10:32 http://nattstad.se/isabellajohansson
  Svara
 • Hej! 🙂
  Jag går första året på frisör gymnasium och undrar lite hur du har gjort för att klara dig igenom allt? Och hur har du blivit så extremt duktig?
  Har du några bra tips att tänka på ?
  Kramar en ny frisör 😉

  Isabella 2014-01-14 10:10:32 http://nattstad.se/isabellajohansson
  Svara
 • Hej ! Jag skulle behöva hjälp! Jag har naturligt blont hår . Men har ljusbrunt nu (mwg 8 ) med blonda slingor . Men jag tycker det är för gul/gulda slingor . Och min utväxt har även börjat komma fram . Då tänkte jag om man lägger i en (10v) i hela håret så försvinner min utväxt och så blir även slingorna ask blonda . Eller skulle det vara bättre med en nyansering i samma färg . Hjälp klarar inte av min utväxt . Tack på förhand

  Jennifer 2014-01-13 21:26:56
  Svara
 • Hej ! Jag skulle behöva hjälp! Jag har naturligt blont hår . Men har ljusbrunt nu (mwg 8 ) med blonda slingor . Men jag tycker det är för gul/gulda slingor . Och min utväxt har även börjat komma fram . Då tänkte jag om man lägger i en (10v) i hela håret så försvinner min utväxt och så blir även slingorna ask blonda . Eller skulle det vara bättre med en nyansering i samma färg . Hjälp klarar inte av min utväxt . Tack på förhand

  Jennifer 2014-01-13 21:26:56
  Svara
 • Hej, jag undrar hur man går från blond till brunett?

  Nicole 2014-01-13 20:58:23
  Svara
 • Hej, jag undrar hur man går från blond till brunett?

  Nicole 2014-01-13 20:58:23
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!