Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Halvdags projekt // före&efter

20140114-153625.jpg

Hej på er!

Denna dag har gått jättefort och hittils har den varit superkul. Jag hade vackra Annika hos mig idag. Hon ville färga min specialité, kalla mig Ombre-Elin!

Jag ville skapa en naturlig ombre, med mycket skuggor. Beige-blonda toppar och en kraftfull bottenfärg som går skuggade övergångar. Jag ville att hon ska känna sig ”blond” men inte förstöra hennes fina drag (med hjälp av den mörkare färgen).

Sedan klippte jag igenom håret och gjorde ett svall med fön, rundborstar och en tjock locktång.

Så vackert!

20140114-154247.jpg

20140114-155546.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin! Du är verkligen fantastiskt duktig. Nu har jag inte turen att bo nära så jag lan boka en tid. Men jag undrar om du kan ge något tips på hur man ber om en sådan light ombre hos sin frisör. Gör man en tonibg eller färg som stämmer överens med den egna naturliga färgen och sedan blonda folie slingor som börjar på mitten typ? Kram

  Johanna 2014-01-14 20:30:02
  Svara
 • Hej Elin! Du är verkligen fantastiskt duktig. Nu har jag inte turen att bo nära så jag lan boka en tid. Men jag undrar om du kan ge något tips på hur man ber om en sådan light ombre hos sin frisör. Gör man en tonibg eller färg som stämmer överens med den egna naturliga färgen och sedan blonda folie slingor som börjar på mitten typ? Kram

  Johanna 2014-01-14 20:30:02
  Svara
 • Vilka jättefina läppar du har på dom här bilderna, vad har du på dom? 😀

  Em 2014-01-14 18:39:36
  Svara
 • Vilka jättefina läppar du har på dom här bilderna, vad har du på dom? 😀

  Em 2014-01-14 18:39:36
  Svara
 • Hej Elin!!! Jag älskar att titta på alla vackra hår du skapar! Men nu till frågan, Hur gör du lockarna på dina kunder? Med plattång eller locktång? Det blir riktigt snyggt och fräscht!! Kram

  Tyra 2014-01-14 17:34:44
  Svara
 • Hej Elin!!! Jag älskar att titta på alla vackra hår du skapar! Men nu till frågan, Hur gör du lockarna på dina kunder? Med plattång eller locktång? Det blir riktigt snyggt och fräscht!! Kram

  Tyra 2014-01-14 17:34:44
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind