Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hårparfym // TIPS

20140115-152844.jpg

Ni kanske har hört talas om parfym för håret. Men kanske inte riktigt förstått vad man ska använda, just för allt som finns för håret idag luktar faktiskt gott. Men jag tänkte tipsa er om mina personliga favoriter som jag vet fungerar.

  • Till vänster har vi Herra Hair Care Perfume – det är en renodlad parfym som är speciellt framtagen för ditt hår. Den skyddar och vårdar håret på samma gång och ger en sofistikerad doft. Den ger lyster och är även bra för hårbotten. Det jag gillar med denna är att den stannar verkligen i håret hela dagen och du kan ha din vanliga parfym på kroppen utan att det blir pannkaka av allt. Den kostar 349:- på Eleven – läs mer HÄR
  • Sen kommer vi till något som ALLA tjejer älskar. Jag tycker att Victoria’s Secret Mist (ar) är en riktigt bra produkt att använda som hårparfym. Som ni kanske märkt, är att när ni brukar spraya denna på kroppen så håller sig doften inte så länge. Det är just det som är det bästa om ni vill använda denna som hårparfym. Det positiva är också att det finns så otroligt många olika dofter – så du kan välja din personliga favorit. Finns på StylePort för 119:- – mer info HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!