Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarfrågor //

Hej! Jag läste om att du skrev att man ska låta hårinpackningen sitta i minst en timme. Jag har en inpackning med märkte GLISS, där står det att det ska sitta i någon minut sen ska det sköljas ur. Ska det sitta i längre ändå eller finns det andra, bättre hårinpackningar som verkligen ska sitta i en timme? 🙂

Hej!

Det är olika med olika märken. Jag skulle nog rekommendera att köpa en ”riktig” inpackning. Hos en frisör som passar till ditt hår. All ”hårvård” som säljs på t.ex Ica innehåller så mycket vatten och gör inte så mycket med håret. Men jag tycker och har märkt att håret måste få chansen att ta till sig inpackningen. Att slänga i inpackning fem minuter gör inte så mycket med håret. Genom att låta inpackningen sitta en längre tid så försäkrar du att håret har sugit åt sig dom ämnen som håret behöver. Förslut gärna med en badmössa, plastfolie eller sitt i bastun för bästa resultat. Eller sov med inpackningen och skölj ur på morgonen.

Hej Elin 🙂 Vad menar du med att ”håret kanske inte växer ut”? Jag förstår såklart att håret slits rejält av blekning hemma, men det är väl hårstråna som blir förstörda, inte hårsäckarna nere i hårbotten?

Hej!

Absolut, det har du rätt i. Men oftast så lägger folk inte bara blekningen i längderna, utan bleker upp hårbotten. Man missbrukar verkningstiden samt bränner upp huden (hårbotten). Vilket kan resultera till att hårsäckarna tar riktigt med stryk i längden. Sen får man inte glömma att allt som läggs på huden (hårbotten) går in i kroppen, så tänk på vad ni väljer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind