Torsdag in action //

20140116-151045.jpg

Hej på er!

Jag är så glad att så många hittat hit och det är också så roligt att ni ställer hårfrågor till mig. Jag försöker ta upp så många frågor i bloggen som jag hinner. Jag kommer även börja göra videos om hur ni fixar era hår på bästa sätt. Roligt va?

Nu har jag gjort mig iordning för att åka till bästa Kiana för att göra mina naglar. Sen ikväll ska jag och en kollega på ett roligt event. Mer om det senare.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!! Älskar din blogg och med videos kommer den att bli ännu bättre!!! Kan du göra en video hur man fönar med rundborste och hur man lockar håret så det håller?! (Speciellt för oss med långt tjockt hår 😉 )

    Anna 2014-01-16 17:28:41
    Svara
  • Hej!! Älskar din blogg och med videos kommer den att bli ännu bättre!!! Kan du göra en video hur man fönar med rundborste och hur man lockar håret så det håller?! (Speciellt för oss med långt tjockt hår 😉 )

    Anna 2014-01-16 17:28:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!