Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Torsdag in action //

20140116-151045.jpg

Hej på er!

Jag är så glad att så många hittat hit och det är också så roligt att ni ställer hårfrågor till mig. Jag försöker ta upp så många frågor i bloggen som jag hinner. Jag kommer även börja göra videos om hur ni fixar era hår på bästa sätt. Roligt va?

Nu har jag gjort mig iordning för att åka till bästa Kiana för att göra mina naglar. Sen ikväll ska jag och en kollega på ett roligt event. Mer om det senare.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!! Älskar din blogg och med videos kommer den att bli ännu bättre!!! Kan du göra en video hur man fönar med rundborste och hur man lockar håret så det håller?! (Speciellt för oss med långt tjockt hår 😉 )

    Anna 2014-01-16 17:28:41
    Svara
  • Hej!! Älskar din blogg och med videos kommer den att bli ännu bättre!!! Kan du göra en video hur man fönar med rundborste och hur man lockar håret så det håller?! (Speciellt för oss med långt tjockt hår 😉 )

    Anna 2014-01-16 17:28:41
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind