Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Varför bara i USA? // curl-iron

Soft Waves Iron

Som ni kanske märkt vi det laget så är jag helt inne i locktångs-yran. Jag använder alltid locktång på mig själv och avslutar alltid med locktång på mina kunder. Trenden för dom omtalande ”dock-lockarna” är helt borta och vi välkomnar ”Soft Waves”. Hemligheten är är tången:

 • En tjock locktång
 • Värmeskydd
 • Dra på med full värme (skydda håret innan bara, så går det bra)
 • Tjocka partier
 • Stressa inte, håll kvar tills håret är riktigt varmt
 • LÅT HÅRET SVALNA innan du drar fingrarna genom håret.

MEN – det jag ska komma till är att alla bra tänger FINNS INTE I SVERIGE! Jag blir tokig, det går inte ens att beställa.  Antalet bra, tjocka tänger i Sverige är så pass dåligt så jag kan räkna dom på min ena hand. Det är riktigt dåligt, jag måste nog börja importera – haha. Är det så att ni ska utomlands (mest i USA) eller har vänner som ska resa. Be dom köpa några av dessa tänger med sig hem – du kommer inte bli besviken.

Lägg dessa på minnet:
 • Sultra The Bombshell 1 Inch
 • Amika 4P Interchangeable Barrel Curler Set
 • T3 BodyWaver 1.75″ Professional Curling Iron
 • Sultra The Bombshell Cone Rod Curling Iron

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej vart har du köpt den locktången någonstans? En sida eller i USA? Tacksam för svar.

  Olivia 2014-08-31 20:46:19
  Svara
 • Hej vart har du köpt den locktången någonstans? En sida eller i USA? Tacksam för svar.

  Olivia 2014-08-31 20:46:19
  Svara
 • Hej! Jag bor i USA nu och har funderat ett tag på att köpa med mig en locktång hem men hur funkar det egentligen med elektriska? Har hört att de flesta lock/plattänger inte funkar då vi har andra uttag och voltstyrka i Sverige. vet du något om detta? Skulle vara jättetacksam för ett svar!

  Sara 2014-01-30 20:42:40
  Svara
 • Hej 🙂
  Jag har precis fått en NUME titan 3, jag kan byta mellan 19mm, 25mm och 32mm. Skulle du säga att 32mm är en bra tjocklek för ”Soft waves”? 😉

  Erika 2014-01-16 20:56:19 http://pillowdreams.blogg.se/
  Svara
 • http://www.beautybay.com/electrical/sultra/thebombshellconerodcurlingiron

  Där har du en av dem 🙂 Gratis leverans till Sverige dessutom!

  Je 2014-01-16 17:35:01
  Svara
 • Jättebra blogg och superbra inspiration! Så kul att läsa dagligen 🙂 Skulle du inte vilja visa hur du lockar ditt hår eller på dina kunder. Skulle uppskattas jättemycket! Kram

  Felicia 2014-01-16 13:57:05
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!