Före/efter – håll i er

20140118-143310.jpg

Nuni, håll i er. Morgonens slingning var lite utöver det vanliga. Här har vi en jättegullig tjej som inte färgat eller klippt håret på ETT ÅR?! Jag trodde först att hon hade färgat en ombre men så var inte fallet.

Jag slingade hela håret, klippte topparna samt ändrade nyansen.

Hur fint? Man kan ju bara älska blondiner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Har en fråga; att slinga håret hos en frisör skiljer jättemycket i priser beroende på vilken frisör salong man går till. Om man går till en som är billigare än en annan, betyder det att de är sämre/mindre kunskap än de dyrare eller varför skiljer de så mycket i pris? Kram

  martina 2014-01-19 11:21:48 http://mmartinas.se
  Svara
 • Hej! Har en fråga; att slinga håret hos en frisör skiljer jättemycket i priser beroende på vilken frisör salong man går till. Om man går till en som är billigare än en annan, betyder det att de är sämre/mindre kunskap än de dyrare eller varför skiljer de så mycket i pris? Kram

  martina 2014-01-19 11:21:48 http://mmartinas.se
  Svara
 • Hej!
  Läste om frågor och svar på annicas blogg som du svarat på. Tänkte på de här med inpackning.. ska man inte använda balsam efter det för att stänga hårstrået? Har hört andra frisörer säga det. Eller är det bullshit?

  Julia 2014-01-18 15:33:18
  Svara
 • Hej!
  Läste om frågor och svar på annicas blogg som du svarat på. Tänkte på de här med inpackning.. ska man inte använda balsam efter det för att stänga hårstrået? Har hört andra frisörer säga det. Eller är det bullshit?

  Julia 2014-01-18 15:33:18
  Svara
 • Hej. Jag drömmer mig bort i alla fina frisyer du skapar. Men vilken hårfön kan du rekomendera om man vill få ett fint svall med lockar? Kram

  Natalie 2014-01-18 14:22:30
  Svara
 • Hej. Jag drömmer mig bort i alla fina frisyer du skapar. Men vilken hårfön kan du rekomendera om man vill få ett fint svall med lockar? Kram

  Natalie 2014-01-18 14:22:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!