Läsarfrågor // torrschampot?

Hej!

Superbra tips! Jag har bara en fråga. Torrschampot till vänster (den svarta), kan även vi med mörkt hår använda den? För de flesta sorterna jag har provat innehåller vitt torrschampo så det syns i håret efteråt :/

Tack för en bra blogg!! Jag fastnade direkt!

Kan man använda dessa till brunt hår också?:) Tänkte om det blir som med de flesta andra torrschampon som inte är speciellt för brunt hår, att man istället ser gråhårig ut i hårbotten?

SVAR:
Till er som undrade om håret blir vitkornigt eller matt ljust när ni använder torrschampon så skulle jag säga att ”Powder refresh 01 (den svarta) är det bästa för mörkhåriga. Då svarar jag från egna erfarenheter. Den blåa ”Wind Blown05” tycker jag ger en liten mattare känsla, men det är helt beroende på hur nära du sprayar torrschampot samt hur mycket du tar av produkten. Men det är klart att alla torrschampon ger en matt känsla, men jag tycker man ska pröva sig fram. Vad som passar just för ditt hår. Gå in på en frisörsalong och kolla med närmaste frisör vilket torrschampo som passar just ditt hår.

Men båda produkterna går självklart att användas till alla hårtyper.

20140117-235911.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Elin! Jag behöver verkligen din hjälp. Mitt hår är en katastof hela tiden och jag har ingen aning om vad jag gör för fel. Jag använder inpackning 2ggr i veckan och den är från frisören och dem sa att den var den bästa, keraste heter den. Jag använder ALDRIG värmeverktyg och jag använder även olja för att fukta håret nu under kylan. Jag sover med fläta ofta om nätterna och sen borstar jag aldrig håret när det är blött. Jag gör allt man ska för att få ett fint och långt hår så vad tror du är felet? Blir så ledsen för alla mina kompisar missköter sitt hår som bara den men deras hår är fortfarande jättefint. Måste ha din hjälp! kram

    louise 2014-01-18 11:42:41 http://www.nattstad.se/louisewaallin
    Svara
  • Hej Elin! Jag behöver verkligen din hjälp. Mitt hår är en katastof hela tiden och jag har ingen aning om vad jag gör för fel. Jag använder inpackning 2ggr i veckan och den är från frisören och dem sa att den var den bästa, keraste heter den. Jag använder ALDRIG värmeverktyg och jag använder även olja för att fukta håret nu under kylan. Jag sover med fläta ofta om nätterna och sen borstar jag aldrig håret när det är blött. Jag gör allt man ska för att få ett fint och långt hår så vad tror du är felet? Blir så ledsen för alla mina kompisar missköter sitt hår som bara den men deras hår är fortfarande jättefint. Måste ha din hjälp! kram

    louise 2014-01-18 11:42:41 http://www.nattstad.se/louisewaallin
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!