Vilken är din favorit? / känner lugg-yran

Fringe //

Nu börjar jag känna en lugg-yra igen. Tyvärr så har jag inte den ansiktsformen själv så jag passar i lugg. Tro mig, jag har försökt. Men till er som passar i lugg, snälla gör någonting roligt till våren. Här har ni lite inspiration, lämna gärna en åsikt om vilken av dessa fyra gillar ni bäst?

LOVE FRINGE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag tycker helt klart 2 och 3 an! Är jättesugen på att klippa lugg men är rädd att ångra mig eller att jag inte ska passa. Har en bara helt raka längder till axlarna ungefär så hade vart så kul att pigga upp frisyren lite 🙂

  Linnea 2014-01-20 12:57:04
  Svara
 • Jag tycker helt klart 2 och 3 an! Är jättesugen på att klippa lugg men är rädd att ångra mig eller att jag inte ska passa. Har en bara helt raka längder till axlarna ungefär så hade vart så kul att pigga upp frisyren lite 🙂

  Linnea 2014-01-20 12:57:04
  Svara
 • Ettan tycker jag nog. Är grymt sugen på lugg men sist ångrade jag mig redan på väg ut från frisören. ..

  AK 2014-01-19 20:22:40
  Svara
 • Ettan tycker jag nog. Är grymt sugen på lugg men sist ångrade jag mig redan på väg ut från frisören. ..

  AK 2014-01-19 20:22:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!