Läsarfrågor // att välja hårfön

Hej. Jag drömmer mig bort i alla fina frisyer du skapar. Men vilken hårfön kan du rekomendera om man vill få ett fint svall med lockar? Kram

Hej!

Tack snälla, va roligt att du hittat hit. När det kommer till hårfön så är jag väldigt öppen för olika märken, den behöver inte kosta multum. Men jag tycker man ska gå runt och känna på olika hårfönar, just för att den ska kännas lätt i handen och det skall vara bra tryck i den. Jag tycker också det är viktigt att man ska kunna reglera värmen samt blås styrkan. När man fönar håret så ska det smala munstycket vara på.

Ett fint svall med lockar jag har skrivit om flera gånger – du kan klicka HÄR så kommer du få mer info.

Hair / dryers

Dessa fönar gillar jag bäst, alla går att köpa HÄR.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin! Älskar verkligen din blogg! Jag har 2 frågor som jag hoppas att du kan svara på! Jag har väldigt lockigt hår, och tycker att det är jättefint men för lockigt och passar inte riktigt min stil. Problemet jag har med lockarna är att de börjar ända uppe i hårfästet vilket gör att det ser lite för mycket ut.
  1. Hur ska jag göra för att lockarna ska se bra ut när de börjar så tidigt?
  2. Jag tycker att det är himla svårt att föna mitt hår då jag gärna kommer åt allt för att det inte ska bli stort och frissigt. Hur ska jag föna det för att komma åt ända upp? Och hur ska jag hålla och göra för att det ska bli så smidigt som möjligt? Kram

  Irma 2014-01-27 21:32:50
  Svara
 • Hej Elin! Älskar verkligen din blogg! Jag har 2 frågor som jag hoppas att du kan svara på! Jag har väldigt lockigt hår, och tycker att det är jättefint men för lockigt och passar inte riktigt min stil. Problemet jag har med lockarna är att de börjar ända uppe i hårfästet vilket gör att det ser lite för mycket ut.
  1. Hur ska jag göra för att lockarna ska se bra ut när de börjar så tidigt?
  2. Jag tycker att det är himla svårt att föna mitt hår då jag gärna kommer åt allt för att det inte ska bli stort och frissigt. Hur ska jag föna det för att komma åt ända upp? Och hur ska jag hålla och göra för att det ska bli så smidigt som möjligt? Kram

  Irma 2014-01-27 21:32:50
  Svara
 • Vad heter salongen som du jobbar på?
  Och vart ligger den? Tacksam för svar 🙂

  Moa 2014-01-19 17:56:46
  Svara
 • Vad heter salongen som du jobbar på?
  Och vart ligger den? Tacksam för svar 🙂

  Moa 2014-01-19 17:56:46
  Svara
 • hej elin! älskar din blogg
  jag vill verkligen få svar på denna frågan.
  jag har krulligt hår och plattar det varje dag, kan du tipsa lite om krulligt hår? vilka produkter? hur ska man ta hand om sånt hår? osv!
  tacksam för svar! 🙂

  emma 2014-01-19 17:40:05
  Svara
 • hej elin! älskar din blogg
  jag vill verkligen få svar på denna frågan.
  jag har krulligt hår och plattar det varje dag, kan du tipsa lite om krulligt hår? vilka produkter? hur ska man ta hand om sånt hår? osv!
  tacksam för svar! 🙂

  emma 2014-01-19 17:40:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!