Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Exklusivt på bloggen // Pop-up beauty

I torsdags var jag som sagt på ett jättetrevligt event där vi fick ta del av nästa generations internethandel. Jag ska nu låta er ta del av denna briljanta sida som alla kommer älska.

 • BeautyClubs pop-up shop!
  – Ni kommer möjlighet att fynda exklusiva hudvård- och makeupprodukter från ledande varumärken med upp till 70% rabatt. Produkterna är som sagt väldigt exklusiva och ni kommer inte finna dessa erbjudanden någon annanstans. Det är alltså ingen andrahandssortering utan produkter håller samma standard som ute i butikerna. Det roliga är att produkterna kommer finnas tillgängliga under en kortare period (12 dagar), så det är snabba puckar som gäller.

Så jag tycker ni KLICKAR IN HÄR och fyndar bland dessa fantastiska produkter. Under veckan kommer jag anordna en tävling där ni kommer kunna vinna riktigt fina priser i samarbete med BeautyClub pop-up.

BC

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!