Läsarfråga // forts på lockigt hår

Eliiin! Jag har lockigt hår och funderade på denna serie fram tills jag googlade den… Majoriteten tyckte inte alls om curvaceous? Men har du använt denna och kan säga att den är bra?
Dessutom, med lockigt hår, ska man då använda typ den inpackningen för lockigt eller kan man använda någon som inte är det? Blev sugen på redken diamond oil, men skulle denna inpackning vara bättre? Tack tack kram

Hej!

Jag gillar verkligen Redken Curvaceous, just för att jag tycker att den serien inte tynger ner håret. Man får tänka på att bara för lockiga hår är torra så ska man inte mätta ner håret med massa olja. Då tycker jag hellre att du kan köpa oljan i serien Redken Diamond Oil, så du kan ge dom torra topparna lite kärlek.

Det går självklart att blanda, alltså du kan köra schampot i Curvaceous och balsam/inpackning i Diamond Oil. Men smaken är som baken, men jag tycker Redken slår väldigt mycket när det kommer till hårvård.

Lycka till

c600x616

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin! Är så glad att jag hittat till din blogg, det har blivit en av mina nya favoriter att läsa faktiskt!
  Jag har en liten fråga, eller vill väl rättare sagt ha lite råd om hur jag ska göra. Jag är blond nu, slingar håret med jämna mellanrum hos frisör. Min naturliga hårfärg är lite mörkare än vad håret är i längderna, är väl vad man kan kalla ”råttfärgat” men inte så jättemörkt. Jag har ett bra tag haft problem med att mitt hår byter nyans i längderna, framförallt under håret. Det blir liksom orangegult och inte alls snyggt i kontrast till mitt övriga hår. Frisörer har alltid skyllt det på vattnet jag tvättar håret i (bor på landet med vatten från egen brunn) och jag har därför lagt en hel del pengar på dyra schampon och balsam som ska förhindra den kemiska processen som de påstår förändrar min hårfärg. Det blir dock aldrig gröna skiftningar som annars väl är det vanliga som sker med vatten från egen brunn? Och min mamma slingar också sitt hår då och då och hennes hår reagerar aldrig med att bli orangegult i längderna.
  När jag sedan läste ditt inlägg om detox för håret så börjar jag fundera på om det är något sådan som jag borde prova? Jag brukar vara noga med att använda serum och värmeskydd i håret, kanske är det så då att håret blir missfärgat av att det samlas produktrester i topparna?

  Jag har nu iallafall funderat på att byta nyans i håret, fortfarande vara relativt ljus men inte blond utan mer mot det bruna hållet. Något mellanting liksom med en varm ton, älskar looken av bruna, välskötta hårsvall! Men min fråga är då om du tror att jag fortfarande kommer få samma problem med missfärgningar i topparna och framförallt underhåret? Hur ska jag isåfall göra för att undvika detta? Detoxa ofta?

  Jag hoppas att du kan hjälpa mig 🙂 om inte i ett inlägg så gärna med ett svar via min mail!
  [email protected]
  kramar Sara 🙂

  Sara 2014-01-22 16:32:22
  Svara
 • Hej Elin! Är så glad att jag hittat till din blogg, det har blivit en av mina nya favoriter att läsa faktiskt!
  Jag har en liten fråga, eller vill väl rättare sagt ha lite råd om hur jag ska göra. Jag är blond nu, slingar håret med jämna mellanrum hos frisör. Min naturliga hårfärg är lite mörkare än vad håret är i längderna, är väl vad man kan kalla ”råttfärgat” men inte så jättemörkt. Jag har ett bra tag haft problem med att mitt hår byter nyans i längderna, framförallt under håret. Det blir liksom orangegult och inte alls snyggt i kontrast till mitt övriga hår. Frisörer har alltid skyllt det på vattnet jag tvättar håret i (bor på landet med vatten från egen brunn) och jag har därför lagt en hel del pengar på dyra schampon och balsam som ska förhindra den kemiska processen som de påstår förändrar min hårfärg. Det blir dock aldrig gröna skiftningar som annars väl är det vanliga som sker med vatten från egen brunn? Och min mamma slingar också sitt hår då och då och hennes hår reagerar aldrig med att bli orangegult i längderna.
  När jag sedan läste ditt inlägg om detox för håret så börjar jag fundera på om det är något sådan som jag borde prova? Jag brukar vara noga med att använda serum och värmeskydd i håret, kanske är det så då att håret blir missfärgat av att det samlas produktrester i topparna?

  Jag har nu iallafall funderat på att byta nyans i håret, fortfarande vara relativt ljus men inte blond utan mer mot det bruna hållet. Något mellanting liksom med en varm ton, älskar looken av bruna, välskötta hårsvall! Men min fråga är då om du tror att jag fortfarande kommer få samma problem med missfärgningar i topparna och framförallt underhåret? Hur ska jag isåfall göra för att undvika detta? Detoxa ofta?

  Jag hoppas att du kan hjälpa mig 🙂 om inte i ett inlägg så gärna med ett svar via min mail!
  [email protected]
  kramar Sara 🙂

  Sara 2014-01-22 16:32:22
  Svara
 • jag har också afrikanskt lockigt hår dock inte det grövre. Jag använder mig av redken all soft till inpackning och redken smooth lock down för schampo och balsam är det bra?

  tanja 2014-01-22 09:47:05
  Svara
 • jag har också afrikanskt lockigt hår dock inte det grövre. Jag använder mig av redken all soft till inpackning och redken smooth lock down för schampo och balsam är det bra?

  tanja 2014-01-22 09:47:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!