LÄSARFRÅGA // tunnt och fint hår

Hej jag har väldigt rakt och fint hår naturligt. Vilket innebär att jag får väldigt svårt att få mina lockar att hålla när jag lockar håret. Vet du något tips på en bra produkt som får de att hålla? Med vänlig hälsning, Emma

Hej Emma!

Den tråkiga sanningen är att du kommer få kämpa så otroligt mycket för att få lite volym och lockarna kommer tyvärr att fortsätta förfalla. Men självklart, det går att få till ett svall om man har lite kämparglöd. Jag tycker att alla produkter som har stadga i sig passar väldigt bra.

Är bra produkter som du applicerar i vått hår, sedan fönar du med rundborste. Just för att dessa produkter ”sväller” håret när den kommer i kontakt med värme. Detta moment är det absolut viktigaste, grunden. Grunden är nyckel till mycket. Sedan tar du en valfri tjock locktång och lockar håret ordentligt, låt svalna innan du separerar lockarna. Hårspray gör inte så mycket för stadgan tycker jag, då kan jag rekommendera Redken – Wax Blast. En waxspray som är helt outstanding!

 

Thickening lotion

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åhh precis vad jag ville veta! Har också sånt hår!
  Men jag har även ett annat problem, jag kan knappt få lockar alls. Jag har testat både med min plattång och locktång och ibland kan jag lyckas få till en enstaka lock, men inte alls så som jag vill ha det. Vad kan detta beror på?
  Och vilket redskap rekommenderar du att jag ska använda, plattång, locktång, värmespolar m.m.? 🙂
  Tacksam för svar!

  Jessica 2014-01-31 14:09:00
  Svara
 • Åhh precis vad jag ville veta! Har också sånt hår!
  Men jag har även ett annat problem, jag kan knappt få lockar alls. Jag har testat både med min plattång och locktång och ibland kan jag lyckas få till en enstaka lock, men inte alls så som jag vill ha det. Vad kan detta beror på?
  Och vilket redskap rekommenderar du att jag ska använda, plattång, locktång, värmespolar m.m.? 🙂
  Tacksam för svar!

  Jessica 2014-01-31 14:09:00
  Svara
 • Hej!

  Ramla inte av stolen nu men jag har inte varit hos en frisör på 10 år. Ja, 10 år och jag är 24. Anledningen till det var att sista gången jag gick så klippte frisören av hela mitt hår samt gav en fruktansvärd uppklippning så jag såg ut som en pojke, därav litar jag helt enkelt inte på frisörer. Jag har lekt frisör själv med klippning, färgning och extensions.

  Sedan ett år tillbaka så har mitt hår börjat växa igen då jag bor utomlands. Det har inte bara börjat växt på längden utan även blivit lite tjockare. Mitt hår går gärna av och är väldigt tungt, extensions använder sparsamt och endast för att fylla ut håret. Det är något jag verkligen vill sluta använda.

  Jag undrar om du har några tips på hur man får tjockare hår samt bra skonsamma produkter.
  Kram

  Madde 2014-01-24 04:27:13
  Svara
 • Hej!

  Ramla inte av stolen nu men jag har inte varit hos en frisör på 10 år. Ja, 10 år och jag är 24. Anledningen till det var att sista gången jag gick så klippte frisören av hela mitt hår samt gav en fruktansvärd uppklippning så jag såg ut som en pojke, därav litar jag helt enkelt inte på frisörer. Jag har lekt frisör själv med klippning, färgning och extensions.

  Sedan ett år tillbaka så har mitt hår börjat växa igen då jag bor utomlands. Det har inte bara börjat växt på längden utan även blivit lite tjockare. Mitt hår går gärna av och är väldigt tungt, extensions använder sparsamt och endast för att fylla ut håret. Det är något jag verkligen vill sluta använda.

  Jag undrar om du har några tips på hur man får tjockare hår samt bra skonsamma produkter.
  Kram

  Madde 2014-01-24 04:27:13
  Svara
 • Åh kan inte du tipsa om bra locktänger och ge exempel på vart man kan köpa dem?

  Felicia 2014-01-23 19:18:17 http://feliciabrobeerg.blogg.se
  Svara
 • Åh kan inte du tipsa om bra locktänger och ge exempel på vart man kan köpa dem?

  Felicia 2014-01-23 19:18:17 http://feliciabrobeerg.blogg.se
  Svara
 • Hej Elin!! Jag vill börja föna mitt hår med rundborste men vilken sorts borste ska man ha!!! Med eller utan svinborst?? Jag har långt tjockt vågit / lockigt hår 🙂 / Anna

  Anna 2014-01-23 18:26:53
  Svara
 • Hej Elin!! Jag vill börja föna mitt hår med rundborste men vilken sorts borste ska man ha!!! Med eller utan svinborst?? Jag har långt tjockt vågit / lockigt hår 🙂 / Anna

  Anna 2014-01-23 18:26:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!