Läsarfråga – Här köper du hårspolar //

Hej!
Jag har försökt hitta stora spolar väldigt länge, men det verkar inte finnas att köpas någonstans om man inte är frisör. Vet du kanske vart man kan hitta det?

Hej!

Eleven.se har hårspolar i olika storlekar. Vill du ha dom största så ligger dom på 78mm och det ger bra svall. Men blanda gärna storlekar för snyggast resultat. Annars så tycker jag värmespolar är jättebra att använda om du vill styla håret snabbt i torrt hår. Slipper du tvätta och göra allt från start – bara värma upp spolarna och sen rulla upp håret. Svalna i 1timme sedan släpp ut – hollywood it is.

Rolls //

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Kan först börja med att jag älskar din blogg och alla dina arbeten, du är riktigt duktig!!
  Det är så att jag har under en lång tid plattat ner mina naturliga lockar just för att jag aldrig visste hur jag skulle göra för att få fram mina lockar på ett fint sätt. Vilket har gjort att jag har inte den bästa kvaliteen på mitt hår nu och mina lockar har nästan försvunnit helt. Så jag undrar om du kan tipsa om hur man ska arbeta med sitt lockiga hår för att få det där fina svallet? Lockarna ville inte alltid lägga sig som jag ville. Det är även så att jag vill ljusa upp mitt blonda hår men du skriver att man absolut inte ska bleka det, så jag undrar om man kan färga håret ljusare istället?
  KRAM

  julia 2014-01-25 10:06:47
  Svara
 • Hej! Kan först börja med att jag älskar din blogg och alla dina arbeten, du är riktigt duktig!!
  Det är så att jag har under en lång tid plattat ner mina naturliga lockar just för att jag aldrig visste hur jag skulle göra för att få fram mina lockar på ett fint sätt. Vilket har gjort att jag har inte den bästa kvaliteen på mitt hår nu och mina lockar har nästan försvunnit helt. Så jag undrar om du kan tipsa om hur man ska arbeta med sitt lockiga hår för att få det där fina svallet? Lockarna ville inte alltid lägga sig som jag ville. Det är även så att jag vill ljusa upp mitt blonda hår men du skriver att man absolut inte ska bleka det, så jag undrar om man kan färga håret ljusare istället?
  KRAM

  julia 2014-01-25 10:06:47
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga om löshår, jag har alltid haft detta men för två år sedan bestämde jag mig för att låta mitt hår vila. Det har blivit tjockare, länge och friskare. Men det är fortfarande tunt.. Har du hört talats om flip in hair? Och vad är dina tankar runt den metoden? Sliter den på håret tror du? Eller funkar det som en förtjockning av håret? Hoppas hoppas du svarar då du verkar vara en grym frisör! Mvh hanna

  Hanna 2014-01-24 21:31:23
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga om löshår, jag har alltid haft detta men för två år sedan bestämde jag mig för att låta mitt hår vila. Det har blivit tjockare, länge och friskare. Men det är fortfarande tunt.. Har du hört talats om flip in hair? Och vad är dina tankar runt den metoden? Sliter den på håret tror du? Eller funkar det som en förtjockning av håret? Hoppas hoppas du svarar då du verkar vara en grym frisör! Mvh hanna

  Hanna 2014-01-24 21:31:23
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja ha en snelugg som syns, men jag vet inte om jag passar i det och jag har frågat frisörer men dem vet inte.. Så min fråga är om man kunde skicka en bild på sig själv till dig och om du kan säga om man skulle kunna passa i det eller inte och isf vilken sort av snelugg som skulle passat bäst till min ansiktform. Skulle betydda mycket för jag har länge velat det men vet inte om jag skulle passa i det!

  Kram på dig!

  Lotta 2014-01-24 18:49:15
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja ha en snelugg som syns, men jag vet inte om jag passar i det och jag har frågat frisörer men dem vet inte.. Så min fråga är om man kunde skicka en bild på sig själv till dig och om du kan säga om man skulle kunna passa i det eller inte och isf vilken sort av snelugg som skulle passat bäst till min ansiktform. Skulle betydda mycket för jag har länge velat det men vet inte om jag skulle passa i det!

  Kram på dig!

  Lotta 2014-01-24 18:49:15
  Svara
 • Hej Elin!! 🙂 Jag har läst din blogg ett tag nu och älskar den!!! Du skriver mycket om att föna med rundborste det är något jag vill testa 🙂 jag har långt, tjockt vågit/ lockigt hår som tar hundra år att torka vilken borste ska jag ha??? Keramiskt, med elle utan svinborst , vilken storlek på borsten ??? Vill att det ska slita så Lite som möjligt !! Hoppas på svar / Anna

  Anna 2014-01-24 18:28:36
  Svara
 • Hej Elin!! 🙂 Jag har läst din blogg ett tag nu och älskar den!!! Du skriver mycket om att föna med rundborste det är något jag vill testa 🙂 jag har långt, tjockt vågit/ lockigt hår som tar hundra år att torka vilken borste ska jag ha??? Keramiskt, med elle utan svinborst , vilken storlek på borsten ??? Vill att det ska slita så Lite som möjligt !! Hoppas på svar / Anna

  Anna 2014-01-24 18:28:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!