Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lördag // update

20140125-132145.jpg

Hej på er!

Det är lördag, hur härligt? Igår var jag ledig och spenderade hela dagen med min lilla syster på stan. Vi handlade nytt smink, kläder och käkade den grymma sushin på East! Somnade rätt tidigt och idag är det jobb halva dagen för mig. Jag kommer ge er en riktig makeover senare idag – min kund sitter nämligen i färg.

Ikväll så blir det lite galej för min del. Ska käka på Berns sen stannar vi nog kvar och partar lite.

Vi hörs lite senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!