Påminnelse // Vinn en makeover

20140127-140249.jpg

Det är såååå otroligt roligt att se på er som söker till vår tävling om att vinna en helkväll med styling, fotografering samt att få gå hem med en välfylld goodiebag. Det är bara fortsätta lägga upp en bild på eran snyggaste festlook under hashtaggen #etstylingcrew . Glöm inte tagga bilden, samt tagga @styleelin samt @theresefrieberg. Det finns bara två platser så se till att ert bidrag (bilden) är en festlook. Jag kan ge er en hint att att tjej-duon med det bruna håret högst upp i mitten ligger varmt till i denna tävling. Men vem vet, vinnarna presenteras 5/2!

Jag ger er all info igen:

STYLE kopia

Nu har ni chansen att vinna en exklusiv styling makeover av Stockholms nya hårstylister E.T Styling Crew .Vill du känna dig som en modell från New York fashion week eller bli utekvällens hetaste partypingla? Nu ger vi just er möjligheten att få komma och spendera kvällen tillsammans med oss.

 

Under kvällen kommer ni få en valfri hårstyling, kvällens snyggaste makeup samt bli fotograferad så att kvällen blir minnesvärd.

Stylingeventet sker på Vanity Studios i Stockholm fredag den 7/2 kl 17:00 och det är finns endast två platser.

I samarbete med bl a Kevin Murphy så får ni med er en personlig, lyxig och välfylld goodiebag.

Once in a lifetime opportunity!

För att vara med och tävla så måste ni först följa både @styleelin och @theresefrieberg på Instagram. Sen ska du fota din bästa festlook och publicera den under hashtaggen #etstylingcrew. Glöm inte att tagga @styleelin och @theresefrieberg i bilden.

Vinnarna presenteras onsdag 5/2.

Lycka till, vi ser fram emot att träffa er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vad roligt att se att vi ligger så bra till! Håller verkligen tummarna nu, kram 🙂

    Jenniferalida@instagram 2014-02-03 12:00:39
    Svara
  • Åh vad roligt att se att vi ligger så bra till! Håller verkligen tummarna nu, kram 🙂

    Jenniferalida@instagram 2014-02-03 12:00:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!