Topp 6 på Grammis //

grammy

Grammisgalan tar alltid fram nya trender, galna outfits samt fina frisyrer. Detta år var inget undantag, vackra frisyrer stod i fokus. På båda bilderna ser vi en trend som har hållit i sig ett tag, den svepande sidan och med lösa vågor. Stilrent och så vackert är förnamnet. Älskar även den markanta ombren till höger.

grammy1

Till vänster ser vi något som har blivit väldigt populärt senaste tiden, en lös uppsättning så det nästan ser ut som en rufsig, lång page. Det framhäver ansiktet mer och älskar den mörkare utväxten mot dom blonda topparna. Till höger ser vi Katy Perry i en lite för överdriven knut/fläta. Men hon är ju känd för att vara lite dramatisk och udda, därför passar det henne tycker jag. Men en sak till, titta vilka perfekta ögonbryn kvinnan har? Det framhävs också ännu mer när hon bär upp denna frisyr.

grammy3
Paris Hilton har väl inte blivit känd för hennes stil direkt. Men denna frisyr tycker jag var helt outstanding på henne. En slarvig uppsättning med extra volym med en liten twist där bak – TIPP TOPP!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!