God morgon lördag //

20140201-100448.jpg

God morgon kära ni!

Jag har sovit som ett barn inatt och är redo för en heldag plus helkväll på salongen. Gick upp rätt tidigt, duschade, fixade i ordning mig samt fick i mig en god frukost. Det är lördag det. Under dagen kommer det svar på läsarfrågor, före/efterbilder samt mycket mer.

Hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin. Jag har en fråga. Jag har hört att man kan färga håret ljusare i stället för att använda blekning, stämmer detta? Hur fungerar det då? Är det i så fall mer skonsamt för håret och blir resultatet lika bra och hållbart? Jag slingrar mitt långa hår på salong, väldigt milt men blev nyfiken på om detta kanske skulle vara något för migifall det är så att det är bättre för håret? Vad har du för åsikt och erfarenhet av detta. Tack för en riktig kanonblogg!

  Pernilla 2014-02-01 10:54:53
  Svara
 • Hej Elin. Jag har en fråga. Jag har hört att man kan färga håret ljusare i stället för att använda blekning, stämmer detta? Hur fungerar det då? Är det i så fall mer skonsamt för håret och blir resultatet lika bra och hållbart? Jag slingrar mitt långa hår på salong, väldigt milt men blev nyfiken på om detta kanske skulle vara något för migifall det är så att det är bättre för håret? Vad har du för åsikt och erfarenhet av detta. Tack för en riktig kanonblogg!

  Pernilla 2014-02-01 10:54:53
  Svara
 • Hej Elin! Vilken grym blogg du har, hittade den via Andrea Hedenstedt och jag tycker verkligen om den! Jag har dock en fråga.. så länge jag inte plattar mitt hår väldigt noga, så är det i alla andra fall väldigt.. taggigt? Det ser lite ut som en igelkott när alla hårstrån står ut. Finns det något jag kan göra för att motverka detta? Tacksam för svar. Kram!!

  Tilda 2014-02-01 10:34:02 http://tildaainacornelia.blogg.se
  Svara
 • Hej Elin! Vilken grym blogg du har, hittade den via Andrea Hedenstedt och jag tycker verkligen om den! Jag har dock en fråga.. så länge jag inte plattar mitt hår väldigt noga, så är det i alla andra fall väldigt.. taggigt? Det ser lite ut som en igelkott när alla hårstrån står ut. Finns det något jag kan göra för att motverka detta? Tacksam för svar. Kram!!

  Tilda 2014-02-01 10:34:02 http://tildaainacornelia.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!