Läsarfråga // Vardagsfrisyrer

Hej! Jag undrar hur man kan styla håret snabbt på morgonen och få en snygg och bekväm look, utan att slita på håret allt för mycket. Kram

 

Hej!

Allt beror på vilken frisyr du har och om ditt hår är klippt på ett visst sätt som gör det enklare att styla håret på vissa sätt. Detta får du reda på hos din frisör. Men sen är det beroende på hur mycket tid du vill lägga att styla håret på morgonen. Jag tycker att 10-15 min är normalt det får ta att fixa håret en helt vanlig vardag. Jag fixar alltid mitt hår på kvällen innan, så behöver jag bara finjustera håret på morgonen (tar max fem minuter). Det är också ett alternativ.

Här kommer några enkla frisyrer som är enkla till vardags:

Ponytail
Hairbun
Braids
Beach Waves

Alla bilder är lånade av Pinterest.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur får man bra beachwaves på håret?

  EMILIA 2014-02-07 11:32:37
  Svara
 • Hur får man bra beachwaves på håret?

  EMILIA 2014-02-07 11:32:37
  Svara
 • Kan inte du visa hur man gör en snygg knut? Alltså inte med hjälp av donut utan på fri hand? Tycker det är så svårt, min blir mest sne o lite halvt spretig haha :))) älskar din blogg också, fastnade direkt! Kram

  F 2014-02-01 12:16:28
  Svara
 • Kan inte du visa hur man gör en snygg knut? Alltså inte med hjälp av donut utan på fri hand? Tycker det är så svårt, min blir mest sne o lite halvt spretig haha :))) älskar din blogg också, fastnade direkt! Kram

  F 2014-02-01 12:16:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!