Läsarfråga // Att köpa tång från USA?!

Hej! Jag bor i USA nu och har funderat ett tag på att köpa med mig en locktång hem men hur funkar det egentligen med elektriska? Har hört att de flesta lock/plattänger inte funkar då vi har andra uttag och voltstyrka i Sverige. vet du något om detta? Skulle vara jättetacksam för ett svar!

 

Hej!

Detta var en jättebra fråga. För jag stötte på detta problem för ett litet tag sedan. Jag fick hem en efterlängtad locktång som bara går att få tag på i USA bland annat. Ni kan läsa inlägget HÄR.

Jag borde vetat att det skulle vara en annan kontakt just för att jag varit på jobbkurs i USA tidigare. Men jag var så exalterad att få hem denna tång. Faktiskt så har jag inte hunnit gå och fixat en adapter, kollar på dom lite bättre (dyrare) på nätet. Jag tycker du ska köpa hem så många tänger du kan från USA, just för att dom har större utbud samt tängerna är MYCKET bättre. Sen när du kommer hem till Sverige så kan du bara köpa en adapter så fungerar dem. Viktigt dock är att kolla på voltstyrkan (står på tången). Jag tänkte gå till någon elektronikkedja och bara dubbelkolla.

Skulle vara roligt att veta vilken/vilka tänger du köpte sen. Jag vet att Sephora i USA har grymt utbud, go for it.

Lycka till!

20140111-093908.jpg

Denna köpte jag – T3 BodyWaver 1.75″ Professional Curling Iron heter den och ligger på 149 dollar. Ni hittar den HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!